fredag 27 september 2013

Sjuuuuuk

  Äääh, jag, Maike och Nico har blivit sjuka nu. Det började för mig igår kväll och i morse mådde vi alla så dåligt så vi stannade hemma från skolan. Frös som en liten gris fast jag hade ylletröja, yllesockor och en tjock filt runt mig. Nu efter att ha sovit sedan igår kväll med bara två matpauser känns det bättre (klockan är sju nu, haha). Tråkigt att vara hemma från skolan, jag gillar verkligen min klass! 

  Igår kväll lagade Nico mat åt oss då vi kom hem från gymmet (värmde vara upp och kände att det inte gick att träna..). Det var riktigt gott. Vi var alla på så bra humör och hade riktigt roligt, även fast jag mådde dåligt. Så kul att jag har så otroligt bra värdsyskon. Ibland är vi ju förstås lite småsura på varann och pratar inte alltid så mycket, men det är ju normalt! 


  De senaste dagarna har det hänt ganska mycket, vi var ju lediga på tisdagen så vi tillbringade hela dagen i Cádiz med de andra utbytesstudenterna och två andra Spanska vänner. Riktigt roligt var det! Tog för en gångs skull med min kamera och fotade mycket, så jag lovar att jag ska laga ett inlägg med bara en massa bilder här någon dag! 


  På onsdagen fyllde Maike 15 så vi firade  henne. Efter skolan, mat och tårta åkte vi till Cádiz igen, haha, vi är där nästan varannan dag nu för tiden. Hade med kameran då också så vi fotade ganska mycket på stranden. Bilder därifrån kommer också senare. 


  Just nu ser det ut som om det kommer börja regna här, äntligen! Har inte regnat en droppe så länge jag varit här. Det är också därför viruset som verkligen alla mer eller mindre har haft har spritts så snabbt. Helt sjukt att det kan vara så här varmt i slutet av September.. Wow, kom på att jag varit här tre veckor idag! Känns som att jag äntligen kommit in i rutinerna. Känner mig inte lika trött efter skolan som tidigare och så vidare. Känns som om jag varit här mycket längre redan, men också som om jag precis kom hit. Min spanska är betydligt bättre, speciellt då jag skriver och har lite tid att tänka ut svaret. Har ännu svårt för att förstå lärarna som pratar sååå snabbt. Jag hänger inte lite med i texten då de läser, förstår inte hur någon kan prata så snabbt. De skulle hinna med säkert dubbelt mera än oss på timmarna bara för det, men det diskuteras alltid villt om allt. Alla ska ha fram sin åsikt, på samma gång. Puh, ibland blir det bara för mycket, konstigt att för en gångs skull känna sig som den tysta.

  Hoppas alla har det bra och håller sig friska! 

Kramar, Ellen.

  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar