fredag 13 september 2013

Gymtimeee

  Sitter och gör inget alls, eller ser lite på Phineas och Ferb, haha. Vår värdmamma vill att vi ska se på teve ofta för att lära oss spanska, men inget har ju text så man förstår bara det man redan kan.. Snart ska jag i alla fall iväg på gym med mina syskon. Känns så konstigt att säga så men de är ju i princip mina syskon! Har taggat ända sedan igår då vi bestämde att vi skulle fara idag. Sååå länge sedan jag har gymmat, har bara tränat lite styrka hemma då benet har bråkat. Är nog rätt så nödvändigt att börja nu också eftersom man vill smaka på all mat, glass och allt annat de sälger här. Kommer bli så tjock! Dessutom är det ju internationella choklad-dagen idag.. Alltid hittar vi en massa orsaker till att äta, haha! 

   På måndag börjar skolan och någon dag ska jag till en sportplan och kolla om det är okej att jag tränar med dem. Nervös och inte särskilt taggad inför skolstarten, men nog blir det bra. Har ju både Maike och Nico (min värdbror) i samma skola, så ensam behöver jag i alla fall inte vara. Helt klart hittar jag fler vänner där också, spanjorer är så lätta att lära känna, man är genast en i gänget och alla är så inresserade och frågar en massa. Det här blir nog bra. 


Igår var vi ju som sakt i Cadiz. Vi steg upp så sent så vi var framme först 13- tiden. Vi gick runt en stund, åt på Mäcken och sedan till beachen såklart. Köpte ett par riktigt fina skor och en bikiniövredel. Det, en t-shirt och ett armband är typ det ända förutom mat, bussbiljetter och mobilabonnemang som jag har köpt här, fast alla andra springer runt med kassarna fulla av kläder. Ni får nog vara stolta nu mamma och pappa!

Kramar, Ellen.


1 kommentar:

  1. Vad söt Maike är! Underbart att du har henne. Kram från Tahko, har det helt underbart här med golfvännerna. Kram mamma

    SvaraRadera