lördag 10 augusti 2013

Fonduekväll no.2

  Blev en till fonduekväll idag igen, den här gången med familjen och Joel. Mysigt värre! Åt så jag helt seriöst trodde jag skulle spricka, hehe. Får se, kanske det blir en tredje fonduekväll med mina andra tjejer imorgon? Nu ska jag och Joel kolla film och sedan är det sovdags. Har städat, tvättat, provpackat, lagat mat och handlat från 12-21.30.. Vuxenpoäng så det räcker för idag med andra ord!


Kramar, Ellen.

3 kommentarer:

 1. Hej! Du kommenterade min blogg för ett tag sedan och jag har försökt skriva något här tillbaka men det har inte funkat på mobilen, men nu ger jag det ett försök igen!

  Vad kul att du också ska vara utbytesstudent i Spanien!! Var har du hamnat? :)

  SvaraRadera
 2. Hej! Hittade din blogg via utbytesstudent.se och blev väldigt glad. Ska bli kul att följa med andra också som sakt! :) Jag ville helst till Alicante jag med, men hamnade i Cadíz och är mycket nöjd med det! :)

  SvaraRadera
 3. Ja men det är alltid kul att hitta någon som ska till Spanien. Det är ju inte så himla många som ska dit som har blogg känns det som... Tyvärr!
  Jaha, fast jag ska inte heller till Alicante, jag ska till Valencia. :) Men jag sökte på Cadíz på google nu och på bilderna ser det ju SUPERfint ut! Så du ska nog vara nöjd! :D

  SvaraRadera