onsdag 31 juli 2013

Packningspanik

  Ja, jag har panik! Jag är så nervös nu. Min reseplan är utprintad; jag åker iväg till Helsingfors 5 september på kvällen och övernattar på hotell, startar tidigt på morgonen mot Dusseldorf, sedan flyger jag till Jerez där min värdfamilj plockar upp mig. Jag reser helt själv. Nervöst? JA! Och då är det ändå över en månad kvar till det.

  Reser med Finnair som betyder EN 23 kg väska + ca. 8 kg handbagage. Hur ska allt rymmas med? Måste packa väldigt smart nu och stryka minst hälften av vad jag har skrivit på min lista. Hade redan planerat en väska för sportkläder, skor och presenter till familjen och den andra för resten. Min väska brukar redan vara överfull inför två veckors solsemester. Nu ska jag även ha med mig kläder för kyligare dagar osv. Måste nog kolla med Finnair om man kan en plats för ett till bagage! Kan bara tänka mig hur det kommer vara på hemvägen, men det är nästa sommars problem.


Så sant..


Kramar, Ellen.
 

4 kommentarer:

 1. Åh vad glad jag blev när jag hittade din blogg!! En till som ska till Spanien 13/14 och bloggar :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aa detsamma! Kollade in din blogg igår med, så kul att följa med hur andra har det där och hur det går för dem! :D

   Radera
 2. hur blir det med J nu när du åker iväg ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet inte ännu, vi har pratat om det men vi får ta det som det kommer och se då det närmar sig. Lätt blir det ju inte i alla fall..

   Radera