onsdag 24 juli 2013

Loppisbord

  Igår fyllde min lillebror Alvar 10 år. Det firade vi med hamburgare på restaurang Hästö-Skatan i Kronoby. Vi börjar nog känna oss lite som stamkunder där, men det är ju såå gott! Senare blev det glass på torget och födelsedagsgolf för resten av familjen, själv for jag till stan. Idag spelade han dessutom sin första golftävling någonsin, och vann den med 38 poäng. Not bad är nog det enda jag kan säga just nu!

  Idag bestämde jag mig för att försöka jogga hem från jobbet. Det kändes så bra och jag blev såklarrt alldeles för "innoissaan" och var förstås tvungen att försöka springa lite hårdare.. och känner hur det bara smärtar till en gång igen. Fick gå hem och sedan var det is på låret som gällde. Hoppas verkligen att det inte blir värre nu igen!! Är både trött och på dåligt humör när jag inte kan träna..

  Måste bara skriva att jag har loppisbord. Kolla in det om ni har tid! Säljer bort en massa kläder, skor, smycken, filmer, nagellack.. Altså en massa saker jag inte kan ta med till Spanien. Bord nummer 41 vid Sell-Buy-Rent (i samma hus som Studio-Z). Har haft det i ca. en vecka och har det till måndag kväll.

  Här har ni några av de saker jag säljer..Kramar, Ellen.

2 kommentarer:

  1. dyrt eller billigt?

    SvaraRadera
  2. Vissa saker dyrare och vissa billigare, beror helt på om de är använda eller inte!

    SvaraRadera